Forestillinger om foråret!

Lyspunkter i vintermånederne er at se på havefotos og i tankerne planlægge næste sæson.
Det overrasker mig at se den store udvikling i beplantningen fra sæsonstart til sæsonslutning.
Surfing på nettet bringer mig bl.a. til frøfirmaernes mangfoldige udvalg af såvel nyheder,som gamle kendinge af både blomster og grøntsagsfrø.
Jeg lader mig nemt friste,så de foregående års beslutninger om at begrænse frøindkøbene,holder ikke længe.Frøtorvet frister altid med deres store udvalg og en nyhed er frø fra Sarah Raven emballeret i poser med smukke og indbydende farvefotos af planterne.
Flere af de indkøbte frø kan med fordel sås fra februar indendørs.F.eks. Lupin 'pink fairy',Delphinium  'dreaming spires',Sunflower 'black magic' og Campanula lactiflora.
Som vanligt har jeg købt Tagetes 'vanilla',Nicotiana 'lime green' og Cobaea 'scandens'.
Her i Nordjylland har det sneet og det blæser meget.Blæsten har været voldsom de sidste ti dage,så det føles rigtig koldt.Det er derfor dejligt at sidde med ild i brændeovnen,en kop kaffe og læse haveblogs og se havebilleder og forestille sig hvordan det vil være om et halvt år!Kommentarer

Bente Lund sagde…
Du har det vist ligesom jeg. Jeg havde også lovet mig selv sidste år, at næste år skulle jeg ikke sådan forkøbe mig i frø, for man glemmer nemt hvor lang tid det tager at få priklet ud og få det hele passet hver dag.
Og hvad ender det med?! Jeg køber endnu flere frø end sidste år!!

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!