Afsnit og opgaver i haven.

søndag, februar 23, 2014

Haverelaterede sysler i vinterferien!

Jeg har haft ferie i denne uge og var tre dage i København på et hyggeligt besøg hos søn,svigerdatter og 14 mdr. gamle Clara.
Fredag havde vi dejligt vejr som indbød til havearbejde.Jeg fik klippet nogle visne staudetoppe af og fik gravet nogle prydbuske op,som fyldte for meget.På deres plads skal mine seks Nostalgieroser flyttes til.
Lørdag og søndag har der været gråvejr og det har blæst.Derfor har det været aktiviteter indendørs jeg har været optaget af.
Fredag kom de varer jeg havde bestilt hos Willab Garden .Vi har næsten fået samlet og placeret min drivhustunnel,men mangler at montere plantebelysningen.
Idag har jeg forberedt de næste dages såning,idet jeg har fyldt plantebakkerne med jord og vandet dem i minidrivhusene.Noget af det nyindkøbte grej,som jeg tror jeg bliver rigtig glad for,er plantebakken med hylden til frø,planteskilte m.m.
Jeg har lagt nogle frø i blød,som skal sås indenfor de næste par døgn.Det er frø af olieplanten,Ricinus Gibsonii ,dels nogle hjemmeavlede dels et par stykker gemt fra sidste år.Desuden frø af passionsblomst ,Passiflora caerulea og frø af syrisk rose ,Hibiscus syriacus.
For at vende tilbage til havearbejdet i fredags var jeg meget forbavset over at den Dahlia,som jeg lod blive i jorden og nu gravede op,tilsyneladende har "befundet" sig godt i den milde vinter!4 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Ja den ser da fin ud din dahlia knold, imponerende. Jeg har også sået lidt, bl.a. måneblomst, den er allerede kommet op.

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Den må du da hellere plante igen, den ser fin og sund ud. Dejligt med nyt udstyr, måske du kommer til at så lidt flere end du plejer :-)

Anonym sagde ...

I think this is among the most important info for me.
And i am glad reading your article. But want to remark on some general things,
The web site style is ideal, the articles is really nice :
D. Good job, cheers

Feel free to surf to my web-site :: Best Female Rappers

Anonym sagde ...

Somebody essentially lend a hand to make significantly articles I would state.
That is the first time I frequented your website page and so far?
I amazed with the analysis you made to make this particular submit incredible.
Fantastic task!

Feel free to surf to my web-site :: witches spells

Et ganske særligt år!-2020