Afsnit og opgaver i haven.

mandag, december 07, 2015

Havearbejde i vintersol!

Efter flere dage med voldsom blæst med vindstød af orkanstyrke ledsaget af silende regn har der idag været det dejligste stille solskinsvejr.
Det måtte jeg udnytte til aktiviteter i haven for som bekendt er der altid opgaver at udføre.
Jeg har haft planer om at skulle plante en hortensia,som har stået i en krukke siden foråret,ud i et bed.Den var ikke nem at få til at slippe krukken,men det lykkedes og den blev plantet i spagnum ved siden af en anden hortensia.
Krukken var ikke tom ret længe,da den var udset til at skulle rumme en storblomstret rose"Barkarole",som jeg gravede op.Det var den sidste af tre og den eneste af disse,som ikke blev kasseret p.g.a. vildskud.Nu har den fået plads i drivhuset og jeg håber at den vil kvittere med mange af de smukke,dybtrøde fløjlslignende blomster til sommer.
På min tur rundt i haven kunne jeg glæde mig over de forskellige stedsegrønne træer og buske jeg igennem de senere år har plantet.De er bestemt en gevinst for haven i vinterhalvåret,men også på andre årstider danner de baggrund for mere fremtrædende og kulørte vækster.
Jeg fik også ryddet op på de mange støttepinde og staudestativer,som stod spredt rundtomkring i bedene.
På vores havebord stillede jeg en stor krukke med en julerose,som blomstrer og formentlig vil gøre det længe med de mange knopper den har.
I morgen har jeg også fri og har planer om,at sætte lyskæder op udendørs.


Ingen kommentarer:

Et ganske særligt år!-2020