Afsnit og opgaver i haven.

mandag, maj 20, 2013

En dejlig pinse i haven!

De sidste to dage har vi været i haven fra morgen til aften.Søndag var solen mere fremme end idag,men vejret idag var rigtig godt,når der skulle arbejdes.
Den sidste tid har vejret budt på både sol og regn hvilket har betydet kraftig vækst af ukrudt.Her kæmper vi i nogle bede med vorterod og skvalderkål.
Mens vi "rengør" de forskellige bede,kan vi glæde os over de mange blomstrende tulipaner og det lysegrønne løv på buske og træer.
I øjeblikket blomstrer frugttræerne og spireahækken.Hækken har vi de sidste år klippet helt ned lige efter afblomstring.Inden længe vil "Sargentæblerne" stå fulde af blomster.
De to "gamle" højbede er sået til og halvdelen af det nye og større højbed.Den anden halvdel sår jeg til senere,for at strække sæsonen.Jeg har fået stor inspiration af Birgit Helbo,som har skrevet en bog om den dekorative køkkenhave.Jeg prøver af så sommerblomster,som kan spises,men som også pryder bedene.
4 kommentarer:

Martin - Begynder haven sagde ...

Det har været en dejlig pinse med sol, varme og regn, men der kommer godt nok noget ukrudt op.

Det er nogle fine billeder du har af haven.

Jette sagde ...

Hej Lise Vidunderlige billeder fra din skønne have.Der er da godt nok også meget at passe.I lørdags var der det mest fantastiske vejr,og vi benyttede det til en tur til Nordsjælland.......se mit indlæg.
Jeg gør også en del ud af min køkkenhave,og har lige lavet en lille pergola og terrasse dernede.
God aften Jette

Solbakken sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Solbakken sagde ...

I bor sørme dejligt med en skøn have! Er det vandet, man kan se i baggrunden?

solbakken1908.blogspot.dk

Et ganske særligt år!-2020