Afsnit og opgaver i haven.

søndag, december 08, 2013

Efter stormen!

I torsdags rasede stormen Bodil over Danmark.Oktoberstormen mærkede vi ikke ret meget til her i det nordjyske,men noget andet var det denne gang.
Mit rosentårn faldt fuldstændig fra hinanden,men det havde forinden vist svaghedstegn.Afløseren for det bliver formentlig nogle sektioner påsat rionet,som vi får den lokale smed til at lave.
Flere af de høje plantestativer måtte også bøje sig for vinden.Ligeså to af de tre thuja vi plantede i september,men jeg tror de lader sig rette op.
Lørdag var der smukt vejr og solen var fremme og idag har det regnet stort set hele dagen.

5 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Lise.Ja! den storm fik vist gjort nogen skade over hele landet.Men det ser ikke ud til at det er de store skader hos dig.
Har også lige lavet et indlæg med vores småskader.God advent Jette

marie sagde ...

Ærgerligt med jeres stativer, men det var jo også en voldsom storm denne gang.

Vivi sagde ...

Stormen kan hurtigt lave skader på en have. Trist at se :-(

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Sikke et rod hende Bodil har efterladt sig. Der er noget oprydningsarbejde. Her har vi fået ryddet op igen, fjernet de 7 væltede træer, revet grene i enorme mængeder sammen og kørt ud af haven og skiftet de 2 glas i drivhuset. Min mand har desuden fået skiftet nogle tagplader på maskinhuset.
Kærlig hilsen Anette

Henrik Mikaelsen Havehjernen sagde ...

Ja der er voldsomme kræfter i sådan en storm! Heldigvis ser det ofte værre ud end det egentlig er og en oprydning er nok. Håber det meste klarer sig ved dig? Undtaget rosentårnet, som åbenbart er tabt...
Havehilsner fra Henrik Havehjerne

Et ganske særligt år!-2020