Afsnit og opgaver i haven.

lørdag, november 09, 2013

Heldagsregn!

Idag er der som forudsagt regnvejr.Det afholder mig fra at gå i haven selvom jeg burde grave georginerne op.
Jeg var på en kort tur i haven igår og må konstatere at mange vækster står grønne og frodige.Mange af roserne har stadigt et smukt løv og knopper.Jeg tog nogle fotos af rosen "Nostalgi",som jeg har planer om at flytte.Nogle steder står der at de skal flyttes når de har tabt løvet andre steder at det kan gøres fra november.
Der er også andre haverelaterede opgaver indendørs jeg kan give mig i kast med,men varmen ved brændeovnen og ikke mindst den nys ankomne havebog bliver det jeg vælger at bruge eftermiddagen på!5 kommentarer:

marie sagde ...

Det lyder som en hyggelig lørdag eftermiddag og den perfekte aktivitet på sådan en regnvejrsdag.

Jette sagde ...

Hej Lise.Ja! en god havebog og gang i brændeovnen......bedre bliver det ikke .Har selv lige været til Bogmesse i Bella Centret og hilst på CD og købt hans nye bog.Er ved at lave et indlæg derfra.
God aften Jette

Lene sagde ...

Ja der var da godt nok regnevej i går. Vi er begyndt på at fælde juletræer, så det var ikke så behageligt for dem der skulle være ude.
Vi har heller ikke gravet georginerne op endnu, men næste weekend skulle det gerne ske.
Jeg har også et par roser, der skal flyttes og venter også på at de skal smide bladene, det holder hårdt.
Med venlig hilsen
Lene Jensen

Dorte sagde ...

Hej Lise ja lørdag var hvad vi kan kalde en våd dag, det regnede næsten fra morgen til aften. Du kan sagtens flytte dine roser nu, bare du ikke sætter dem i jord hvor der har stået roser. Det ser dejlig og hyggelig ud med sådan en brændeovn. Hilsener fra Dorte

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Det er det milde efterår der gør at der stadig er fint løv og lidt blomster i haven. God fornøjelse med den nye havebog, den ønsker jeg mig til jul. Den ser så spændende ud.
Knus

Et ganske særligt år!-2020