Afsnit og opgaver i haven.

mandag, juni 22, 2015

Gæster i haven.

Søndag d.14/6 havde vi besøg af Hjørring havekreds.De var på deres årlige udflugt og der var stor tilslutning,-51 personer.De skulle i løbet af dagen besøge fire haver hvoraf den ene tilhører en anden blogger:Birgitte på nettet.
Det er rigtig hyggeligt at åbne sin have for folk og i særdeleshed haveinteresserede,som en selv.Der er rig mulighed for udveksling af erfaring.
I flere dage inden besøget optimerede jeg havens udseende.Ex. fik jeg malet nogle mobile plantekasser,som længe havde "skreget" på maling.Herefter blev de plantet til med sommerblomster.
Jeg nåede dog ikke at rense alle bede for ukrudt,men mon man lægger mærke til det?
Besøget gav også anledning til at vi fik havemøblerne fundet frem.Vi havde dog ikke selv haft brug for dem tidligere i år både p.g.a. vejret,men også grundet arbejde i haven.
Vi fik indrettet mange siddegrupper i haven,da de besøgende selv ville medbringe kaffe og brød.Men det danske sommervejr er lunefuldt,-det var tørvejr,men hundekoldt og nærmest stormvejr.
Gæsterne var trods dette yderst positive og interesserede og snakken gik lystigt også da de drak kaffe i vores jagtstue,udestue,vinterhave og solgård.


Ingen kommentarer:

Et ganske særligt år!-2020