Afsnit og opgaver i haven.

lørdag, oktober 26, 2013

Skønne Crocusrose!

Den engelske rose,som trives bedst i vores have er afgjort Crocusrose.
Jeg har haft den i tre sæsoner og glæder mig over dens fortræffeligheder.Det er en sund rose med et smukt mørkegrønt løv.Fra knop til udfoldet blomst ændrer rosen sig farvemæssigt.
Den er placeret i et vindudsat bed og på denne årstid kan jeg se den fra køkkenvinduet fordi andre vækster er visnet og fjernet.
Igår fik jeg sat de sidste tulipan- og prydløg.De fleste af de løg jeg har købt i år er sat i det bed hvori jeg fornylig plantede ti Rose de Rescht.
Jeg fik taget de sidste planter ind,som havde været på sommerophold i haven.Det ene af de to oliventræer beskar jeg noget for pladsen i vinterhaven er trang.

5 kommentarer:

marie sagde ...

Vinterhaven ser superhyggelig ud. Hvilken temperatur har du derude.

Lises have sagde ...

Lige nu er der 15 grader og der er tre åbne tagvinduer.Sidste vinter var der ikke under 8 grader.Eneste opvarmning er overskudsvarmen fra fyrrummet og reguleringen foregår v.h.a.et vindue mellem rummene.
Lise

Vivi sagde ...

Aha.......det er en vinterhave, der gemmer sig bag alle de ruder.
Sikke dog et skønt rum :-)

Hanne i haven sagde ...

Wow, for en skøn vinterhave, du har :-) Der må være helt fantastisk at sidde og hygge om vinteren. Smart at opvarme med overskudsvarmen.

Jette sagde ...

Hej Lise.Hvor ser der bare hyggeligt ud i din vinterhave.Og dejligt at du kan overvintre alle dine krukker der.......og så med overskudsvarme.God søndag til dig Jette

Et ganske særligt år!-2020