Afsnit og opgaver i haven.

mandag, oktober 20, 2014

Det er en mørk,blæsende og regnfuld mandag i oktober.

Men indendørs er der godt at være.Der er tændt op i brændeovnen,kaffe på kanden og havelitteratur og IPad indenfor rækkevidde.
Der skal overvindelse til hvis jeg skal forlade dette for at gå ud og lave noget af det,der er på min liste over opgaver!
Jeg skal f.ex. rydde op i vores såkaldte "planteri".Det er her jeg prikler ud og potter om.Her har vi haveredskaber og opbevarer Dahliaknolde m.m.Det er jo noget man sagtens kan gøre i regnvejr!-Men der kommer jo flere regnvejrsdage!Og desuden skal jeg i nattevagt de næste tre nætter,-så jeg må hellere slappe af!
Igår fik jeg lagt de sidste blomsterløg og ryddet lidt op på potter med tomatplanter m.m.Jeg tog nogle billeder:
Der er "knald på farverne"- se f.ex. de rødstilkede bladbeder,de orange Ingefær,den mørkbladede hyld med blomst! Og så brød solen frem og kastede lys over Olieplanten med dens frugter,blomstrende Løvefod og Salvie som snart blomstrer.4 kommentarer:

marie sagde ...

De planter, du viser, ser så friske og meget lidt efterårsagtige ud. Sådan et sted som dit planteri ser i grunden kun ryddeligt ud, når man ikke har gang i et eller andet projekt, og det er jo heldigvis sjældent, det er sådan.

Lises have sagde ...

Du har ganske ret.Det er meget kort tid der virker ryddeligt og det er jo nok fordi jeg foretager mig noget.

Bruuns Have sagde ...

Det er sjovt, da jeg læste din overskrift var det første jeg tænkte på, julekalenderen med de Nattegale, " Det var en mørk stormfuld......", ;-). Håber at du nød din dag :-), kh Margit

Jette sagde ...

Hej Lise.Jeg har heller ikke den store lyst til havearbejde lige nu...........for det er bare SÅ vådt udenfor.Men dejligt at du stadig har noget at glæde dig over i have.
Synes det er utroligt at du har både lodden løvefod og huld med blomster..........her har det været et overstået kapitel i flere måneder.
God dag Jette

Et ganske særligt år!-2020