Afsnit og opgaver i haven.

tirsdag, juni 27, 2017

Dejlig dag i haven efter flere dages "storm"

Det er med at nyde dagen i haven når vejret ser lovende ud og det gjorde det idag.
Jeg har længe haft planer om at rydde op på terrassen mellem huset og drivhuset.Det har i flere måneder været der hvor hjemmelavede planter er blevet tilvænnet udelivet.
Nu er det tyndet ud i disse planter så der er plads til et lille bord og to stole.En af bænkene,som har været optaget af planter,står nu sammen med de nævnte møbler.
Men selvfølgelig skal der være planter.Tre forskellige hortensier,som har været vinteropbevaret i drivhuset,er blevet meget frodige og to af dem er i blomst.
Der trængte til oprydning andre steder i haven og jeg måtte også konstatere at blæsten har kostet nogle brækkede staudetoppe og grene.Ukrudt er der også,men med den nedbør vi har fået i juni er det forståeligt.
Med mig i haven har jeg altid min iPhone og derfor er det nemt at tage et foto,når et motiv viser sig.
Lige nu blomstrer rosen Alkymist hvis blomstrer changerer i flere farver.
Kaprifolien blomstrer helt fantastisk.Den er plantet op af et rionethegn,men har også indtaget det gamle ananasæbletræ,som klatrestativ.Man han dog stadig se fuglekassen på æbletræet.
Fra imorgen kan vi igen forvente regnvejr og det kan vi også bruge,men det lovede uvejr med torden og hård vind kan vi godt undvære.

3 kommentarer:

marie sagde ...

Lækre billeder. Dine planter kan sikkert godt bruge en omgang stille regn, men ikke styrtregn og blæsevejr.

Tim Skovrup sagde ...

skønne stemningsbilleder :)

dutchgardenstories@gmail.com sagde ...

Alchemist is such a beautiful rose. Here it is only a memory of last month. We did not had much rain here. The garden is very dry. But the roses like that. They have flowered beautifully. Groetjes,
Hetty

Et ganske særligt år!-2020