Afsnit og opgaver i haven.

torsdag, januar 17, 2013

Før og efter!

Sådan begyndte teksten ofte i damebladenes fremstillinger af kvinder som fik en " make-over" og blev en ny og friskere kvinde.
Når jeg ser på havefotos af ældre dato kan jeg sige det samme.Hvordan mon det ser ud om fem år?
Haven er i evig forandring,-planter forsvinder og andre kommer til.Græs graves væk og bede opstår.
På de viste fotos ses det gamle drivhus og efterfølgende vinterhaven som overtog pladsen.Der er lavet flisegang langs med huset i stedet for bedet,som nemt tørrede ud.I græsplænen var der et forhøjet bed med et selvsået elmetræ.Haven havde været på det høje niveau,men vi sænkede det og brugte jorden i nogle lægivende volde.Jeg vil tro at der er ca.fem år mellem de to fotos.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er altid sjovt at se på gamle billeder, det gælder både af os selv og haven, men forskellen er at vi bliver ældre, haven forandrer sig for det meste til det bedre:-)
Med venlig hilsen
Lene Jensen

Rose sagde ...

Spændende at se ændringerne i din have og I må ha knoklet med at sænke niveauet, da det er meget jord. Der ser ud til at være fint læ på og mange blomster.
God dag :-)
Kh Rose

Høneballehaven sagde ...

Det ser fint ud og god idé at bruge jorden til at give læ, det skal jeg lige tænke over.
Hilsen Lisbeth

marie sagde ...

ja, præcis sådan er det at være haveejer. En konstant proces.

Plantebegejstring sagde ...

Det der er så sjovt ved havearbejde og -projekter er, at det aldrig bliver færdigt (jo vist hvis man asfalterer hele baduljen oven på en giftomgang, men det lukker jeg lige øjnene for her). Alting gror, ændres, dør og forsvinder, men oftest heldigvis ikke i samme tempo. Det giver muligheder for at holde gryden i kog, finde på nye løsninger og ikke være bange for nye tiltag - man kan jo altid ændre igen (selvom ryggen ikke ligefrem jubler!).

Mange havehilsner og skøn weekend fra
Katinka

Et ganske særligt år!-2020