Drivhuset

Drivhuset
Drivhus november 2016

søndag, januar 06, 2013

Blomster indendøre!

Det er begrænset hvor meget jeg gør ud af planter i stue og værelser.Til min overraskelse har jeg haft held med tre orkideer,som har blomstret siden juli måned.Jeg glemmer ofte at vande planter inde og bliver først opmærksom på det " når de hænger".
Planterne i vinterhaven er jeg mere omhyggelig med at passe.De fleste planter der bliver vandet med opsamlet regnvand.I øjeblikket er temperaturen der 10-12 grader,så vandbehovet er ikke så stort.
Vi har en udestue,som også fungerer som indgang fra vores gårdhave til køkkenet.I dette rum trives planter fint,muligvis p.g.a. det store lysindfald både fra døre,vinduer og de gennemsigtige termoplader i taget.Men der mangler forårstegn og derfor har jeg købt blomstrende planter.

5 kommentarer:

Vilmantas sagde ...

Flotte dekorationer. Det giver indblik af forår der hjemme.

Heidi sagde ...

Jeg skal lige love for, at foråret er startet hjemme hos dig ;o)

Nana, Drømmehaven sagde ...

Sjovt! Vi har næsten alle sammen skrevet om blomster inden døre i dag, også jeg :-) Jeg har ikke set din blog før, men den ser rigtigt fin ud, så jeg melder mig som fast læser og sætter dig på min blogliste. - Og så kikker jeg indenfor igen!

Lene sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Lene sagde ...

Jeg har slet ikke flair for indendørs planter, det er mest sådan køb og smid væk når de ikke kan mere. Dine ser da flotte ud. Og ja vi trænger godt nok til lidt forår, jeg skulle måske købe lidt primula.
Med venlig hilsen
Lene Jensen