Drivhuset

Drivhuset
Drivhus november 2016

tirsdag, maj 31, 2016

Stauder og prydløg!

Nu er tulipansæsonen slut,men prydløgene har taget over.I haven har jeg flere forskellige,men det er i øjeblikket 'Purple Sensation ' der blomstrer.Prydløgenes blade er gule og kedelige så jeg har flere steder plantet stauder,som kan skjule dem.
Nu blomstrer den blå Jakobsstige,som er en flittig selvsåer.En anden staude som kommer år efter år da den sår sig fra frø er den pinkfarvede Dagpragtstjerne.
Jeg har forskellige akelejer og det er en plante som hører til i cottagehaven.Snart kommer digitalis i blomst,-dem såede jeg 2 år i træk så nu kommer de fra frø i jorden.Oftest lader jeg de frøformerede stauder stå der hvor de dukker op.
Inden længe blomstrer løvefod,men igår stod de allersmukkest,nemlig med vanddråber på bladene efter regnen.
Bonderosen står med de store,tunge,røde blomster.Den plante har været i haven,da min afdøde svigermor boede her.Det er en plante,som overlever trods konkurrencen fra skvalderkål.

2 kommentarer:

Jette sagde ...

Hej Lise.Dejlige planter der blomstre i din have.
Har jo de fleste selv.Og glæder mig over alle de blomster der dukker op hverdag.Den dejlige bonderose viser jeg også i mit indlæg........og det er en arv fra min mor.
Håber også du nyder det skønne vejr vi har lige nu.
God aften Jette

marie sagde ...

Du har ret i, at det nu ret prydløgene, der har overtaget scenen. Jeg fjerner de mest irriterende blade, og løgene lader ikke til at have noget imod det.