Augusthaven!

Som tiden flyver!Det er efterhånden tre uger siden jeg igen begyndte at arbejde efter tre ugers ferie.
Man må sige at vi denne sommer har haft et afvekslende vejr.Der har næsten dagligt været regnbyger,så havevanding har næsten ikke været nødvendigt.Imellem bygerne har solen været fremme og temperaturen har været fin for mig.De sidste par dage har det blæst,ja det er nok mildt sagt,på denne egn.Det er nok den vejrtype jeg mindst ønsker,da det er ødelæggende for havens vækster.
Sidst på eftermiddagen var jeg en tur gennem haven bl.a. for at vande nogle krukker.Bedene er i øjeblikket meget frodige,dels de planter jeg har plantet dels en del ukrudt,som har haft gode betingelser.Jeg håber jeg kan få bugt med noget af det de næste dage hvor jeg har fri.
Roserne står med knopper og har lavet nye lange skud. I bedene kan man bl.a. se to farver floks,spydverbena,dagliljer,purpursolhat,flere sommerfuglebuske,flere hortensia og snart blomstrer klokkerankerne.Til min store glæde og overraskelse blomstrer stormhat,-den havde jeg netop "dødsdømt" fordi den de sidste tre år ikke har blomstret.
I den kommende weekend er der havefestival,men der bliver desværre ikke mulighed for,at jeg kan besøge nogle af de mange spændende haver da jeg skal på arbejde.Øv!


Kommentarer

Jette sagde…
Hej Lise.Hvor ser din august have bare dejlig ud...........viser også lidt fra min augusthave.Der er bare så frodigt lige nu.Det skyldes nok al den regn vi har fået.
Kan jo se at vi har mange blomster tilfælles.
Rigtig god dag Knus Jette
Det ser rigtig dejligt ud.

På trods af ret meget regn har jeg nu stadig måttet ud med vandkanden/haveslangen til nogle af krukkerne.
Simon Hansen sagde…
Lyset på billederne får det for alvor til at ligne morgenbilleder. Ser lidt vildt ud.
Simon Hansen sagde…
Som sagt - vildt flotte blomster.

Vi har startet en konkurrence du måske vil med i, men kan desværre ikke finde frem til din email.

Skal du med?:
FlowerAwards2016

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!