Drivhuset

Drivhuset
Drivhus november 2016

onsdag, december 19, 2012

Tilbageblik!

I 2012 overskred jeg en personlig grænse,da jeg efter megen møje og besvær,udkom med min haveblog:Lises have.
Det blev dog først "rigtig" offentligt,da jeg kom til at figurere på "de danske havebloggeres" liste.
Det er med stor fornøjelse,at jeg dagligt(sommetider x flere pr. dag) læser de mange blogindlæg.
Efterhånden lægger jeg kommentarer til indlæggene og jeg er fast læser på mange blogs.
Indlæg laver man vel mest for ens egen skyld,men man "næres" af den respons man får.
At være haveblogger er man formentlig ,fordi man gerne vil dele erfaringer med andre haveinteresserede.Har man en have,som man år efter år ændrer og optimerer,deler man det gerne med "ligesindede" ved at præsentere det udførte i tekst og billeder på nettet.
Det giver en "næring" at andre ser det man skriver og gør.Som ny haveblogger er jeg spændt på om der er kommentarer til mine indlæg og dernæst om der er "nye" faste læsere.
Der er en trofast "håndfuld",som jeg siger en stor tak til.Min succes,som haveblogger skal jeg nok ikke måle i antallet af faste læsere og kommentatorer på indlæggene,men i hvad det giver mig!!!
Her er nogle fotos af det ,det handler om,- nemlig HAVEN.

11 kommentarer:

Bente sagde ...

Ja se det var det dejligt tilbageblik på året der gik i haven. Jeg kan virkelig godt lide dine stier og din terasse ved huset. Det ser godt ud!

marie sagde ...

Jeg klikkede lige dine billeder op i stort format for rigtigt at nyde dem. Din have ser smuk og hyggelig ud.

Gitte sagde ...

Du har virkelig en dejlig have. Det er et skønt billede af dine rosa spydverbena. Ja, det er dejligt at kunne dele sin have med andre, og få respons på det man laver.

Høneballehaven sagde ...

Fine havebilleder du viser. Det tager tid at få kommentarer på bloggene, men du har helt ret, det er dejligt at få respons på det, man skriver. Jo mere man skriver på andres blogge, jo mere respons får man selv.
Jeg husker godt, da jeg startede på at blogge, det varede længe inden, der begyndte at komme kommentarer, men heldigvis kom de efterhånden. Jeg har været med i snart to år, den gang var vi ikke så mange bloggere, i de sidste måneder er der kommet mange til.
Det er dejligt at blogge, man møder en masse nye havenisser rundt om i vores lille land. Når man har lært hinanden lidt at kende gennem skriverierne, er man måske så heldig at mødes til blogtræf irl. Det er så dejligt, selvom man aldrig har set hinanden før, er det som om man kender hinanden.
Mange hilsener
Lisbeth

Hanne Tilst sagde ...

Dejlige billeder du viser. Læser tit med hos dig, men får jo ikke altid lagt en kommentar. Ha´ en god jul.

Katinka Raabymagle sagde ...

Ja på denne tid af året kan man godt blive lidt eftertænksom og se tilbage - og ja vi er flere nyudsprungne i blogverdenen - anede absolut intet om dette univers for 1 år siden...

Mange julehilsner og dejlig aften fra
Katinka

Lene sagde ...

Jeg opdagede også først blogland her i efteråret, men følger efterhånden med dagligt. Det er herligt at læse om de forskellige oplevelser og problemer man har i sin have. Jeg regner med selv at lave en blog her i julen så jeg også kan dele mine oplevelser med andre.
Dejlige billeder du har lagt ud, når man ser huset fra vejen tænker man slet ikke på at der er så meget bagved, håber at der bliver mulighed for at se det live engang
Med venlig hilsen
Lene Nordjylland

Lise Sørensen sagde ...

Hej Lene!
Du er velkommen.Jeg ser frem til din blog,det er en spændende proces at skulle igang med.Held og lykke med det.
Hilsen
Lise

grethe pedersen sagde ...

Sikken skøn blog du har, og så dine stier er vilde med dem...så jeg nær kikker lidt....hyggelig sted du har og du har to hunde og en kat det rene idyl...
hilsen Grethe

grethe pedersen sagde ...

Kommer gerne til blog træf august d.å.
kh. grethe

Anonym sagde ...

Jeg har lige opdaget din blog ved en tilfældighed, men må komplimentere dig for dine smukke billeder og vedkommende og personlige indlæg, det er en flot blog, og så vidt jeg kan se er du også en flittig blogger.

Mange hilsner