Drivhuset

Drivhuset
Drivhus november 2016

fredag, februar 08, 2013

En yndlingsfarve blandt flere!

Det er svært at fremhæve en farve på blomster frem for en anden.Fordelen ved at have en have er bl.a. at man kan prøve sig frem,ændre på bedene og kassere det der ikke lever op til drømmen.
Jeg holder af alle farver og har tilstræbt en opdeling i bedene så et bed er lyserødt,et andet blåt og et tredie gult o.sv.
En farve som jeg "drysser" lidt med er den mørkerøde,den bordeux,den sorte der kan tilføre bedet dramatik og elegance.
Her er et udpluk af planter/blomster i denne farvekategori.Den karminrøde lupin,den sorte hyldebusk,den engelske rose 'William Shakespeare',den fløjlsrøde rose 'Barkarole',dahlia og gladiolus.En plante som troligt kommer år efter år er den røde havemælde,som er en flittig selvsåer.

4 kommentarer:

Nana Hecquet sagde ...

Ja, det er svært at skulle vælge en yndling. Dine mørkerøde billeder er dejlige. Jeg tror faktisk ikke at jeg har ret mange mørkerøde blomster. Men det er ikke fordi jeg ikke kan lide dem, så det tror jeg at jeg vil råde bod på.

God weekend!

Jette sagde ...

hej Lise Ja! der er flere af os der er med på den med ynglingsfarven i vores haver.Kan også godt lide de dramatiske mørke farver du viser.....smukke billeder.Men jeg har valgt den lige modsatte farve....nemlig hvid i mit indlæg.
Dejligt at vi sådan har forskellig
ynglingsfarver.Det gør det hele lidt mere spændende.god aften Jette(mit lille gods)

Lene sagde ...

Ja jeg kan heller ikke rigtig sige, hvilken farve, der er min ynglings, men dine billeder er da lige ved, at kunne vælge for en, sikke en farve, jeg kan især godt lide dine lupiner, de er flotte.
Tillykke med valget:-)
Med venlig hilsen
Lene Jensen

Høneballehaven sagde ...

Jeg er ikke til rødt, men de mørke røde du viser der, det er lige sagen, de er smukke.