Drivhuset

Drivhuset
Drivhus november 2016

tirsdag, februar 26, 2013

Et års jubilæum!

Det er idag et år siden jeg skrev det første blogindlæg.Jeg var da godt igang med frøsåningen hvilket jeg slet ikke er i år.
Jeg beskrev at det var forår og jeg tog vinterdækningen af bl.a. en blå hortensia,som havde fine grønne knopper.Det var for tidligt måtte jeg sande,idet frosten vendte tilbage og ødelagde blomsteranlæggene for den sæson.
De første indlæg var ren tekst,da jeg ikke havde fundet ud af at lægge billeder ind.Jeg opgav at finde ud af det og passede haven i stedet.I efterårsferien genoptog jeg forsøgene med billederne hvilket lykkedes til min store lettelse.
I dagens anledning har jeg taget billeder af det spirende forår,-indendøre!!
Der er gang i den vinteropbevarede persille,to olieplanter,den opstammede rose,de pottede kæmpeverbena m.m.









6 kommentarer:

Lene sagde ...

Tillykke med jubilæet.
I dag er den første dag, hvor det lugter lidt af forår, solen varmer rigtig så man kan mærke det. Vi har siddet i drivhuset og drukket eftermiddagskaffe, det var dejligt.
Sidste år var godt nok lidt træls, med den sene frost der kom, det gik ud over vores frugtræer, vi fik slet ikke noget frugt.
Nu skal du vel snart ud at rejse, så god tur.
Med venlig hilsen
Lene Jensen

Susanne sagde ...

Tillykke med fødselsdagen. Jeg kan godt huske hvordan det var at trykke "udgiv" den første gang - det var ikke helt let at springe ud. Dejligt at du kom med her i Bloglandia og kan være med til at glæde og inspirere :-)

Susanne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Mathias Emil sagde ...

Kære Lise,
Tillykke med jubilæet må jeg hellere skynde mig at ønske dig! Godt du fandt ud af det med billederne, for dem kan vi ikke undvære. Sikke det spirer og gror ved dig - så langt er jeg slet ikke endnu. I øvrigt vidste jeg ikke, at man kan gemme persille. Jeg troede at det ville gå i stok og så smage dårligt? Nå, der kan man bare se. Pøj-pøj med endnu et haveår. Jeg glæder mig til at følge dig.
Kh Mathias

Nana Hecquet sagde ...

Til lykke med fødselsdagen! Godt du vendte tilbage efter din pause :-)

Jette sagde ...

Hej Lise.Også et tillykke fra mig med et års dagen.Godt at du fandt ud af teknikken.....den bøvlede jeg også med i starten.Dejligt at du har lidt planter indendørs der trives,og kan komme ud når vejret bliver lidt varmere.God dag Jette