Vildnis eller frodighed!

Hvordan dyrker man sin have?
For nogle dage siden fik vi besøg af en bekendt,som var med på en lille tur i haven.Efter få minutter udbrød han:" sikke et vildnis!"
Som bekendt er smag og behag forskellig,så derfor ser også haver forskellige ud.En anden og vigtig faktor er interessen for og lysten til havebrug.Efterhånden som man bliver ældre skal der nok også justeres på haveplanen i takt med ens formåen.
I går var vi på besøg hos en dame,som " i den tredie alder" var flyttet til et dejligt rækkehus med en lille grund.Her var grunden på smukkeste vis afpasset husets arkitektur og jeg har sjældent set noget så smukt og funktionelt.
Men her er et par fotos af mit vildnis,-en have i evig forandring.

Kommentarer

Min mening om din have er superskøn, frodig og romantisk :-)
Ja det er øjnene som ser, og det er i grunden godt at vi alle synes noget forskelligt og elsker vores eget lille paradis.
Knus
grethe pedersen sagde…
Lise du har gang i noget der er helt rigtig, giver dig ret i at man skal styre planterne hen imod det naturlige.Så smag og behag hos nogen, men helt i min smag at planterne skal stå tæt...så kil bare på Lise alt det bedste fra mig.
fortsat god sensommer..
fra plateauet-haveliv
Høneballehaven sagde…
Hvis det er et vildnis, så findes der meget af den slags i haverne rundt omkring. Jeg synes "dit vildnis" er flot, flotte bede.
marie sagde…
Jeg synes godt, man kan bruge ordet vildnis - på den gode måde, forstås.
Anne sagde…
Hej
Det er jo en meget smuk have du har.
Havestil er individuelt , heldigvis.
Din have er mere Cottage end vildnis:)
merrymad Thomsen sagde…
Hvis det er et vildnis, så er det nok det mest styrede af slagsen jeg længe har set. Det er dejligt. :)

der er en i min nærer familie som har det ligesådan, hun vil helst have græs, fliser og et enkelt firkantet kontrolleret bed. sådan er vi jo alle så forskellige :)

KH
Marianne

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!