Nu er det sommer i DK,-har jeg tid til at nyde det?

De sidste uger har vi haft det mest fantastiske sommervejr! Dejlige dage med sol fra morgen til aften.Fantastiske lune og lyse aftener.
Med temperaturer over 25 grader og ingen nedbør er vi som haveejere spændte på hvordan havens planter klarer sig.Planterne udvikler sig hurtigt og blomstringstiden er relativ kort.
Det har været nødvendigt at vande,men nyplantede,krukkevækster og køkkenhaven har været prioriteret.Jeg har undladt,at plante mine mange pottede planter ud,da det er nemmere at vande dem når de står samlet.Men deres udvikling går også i stå og bedene trænger til fornyelse.
Nå jeg vander i bedene kan jeg samtidig betragte planterne,vurdere bedets sammensætning og få nye ideer til plantesammensætninger.
En weekend med åben have gav mulighed for,at færdiggøre projekter i haven og tage imod de gæster,som havde valgt at lægge vejen forbi vores have.Det er altid hyggeligt,at dele erfaringer og blive inspireret af andre haveglade mennesker.
Kommentarer

Lene sagde…
Vi vander også her hos os, men det er godt nok svært at følge med.
Jeg har også valgt ikke, at plante noget den sidste lange tid, som du skriver er det lettere at vande når planterne står samlet end når de er plantet ud forskellige steder i bedene.
Jeg kunne desværre ikke komme til åben have hos dig, jeg var på betonkursus.
Mvh
Lene Bedstemorshave
marie sagde…
Store, flotte roser du viser. De ser ikke ud til at mangle vand.

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!