Er det abstinenser?

Det har været mørkt hele dagen og indenfor de sidste par timer er det begyndt at regne.Desuden har det blæst!
Jeg har ikke været i haven i flere dage,dette fordi jeg sover i dagtimerne,når jeg arbejder om natten.
I mine vågne timer er jeg rastløs!Jeg surfer rundt på nettet hvor jeg besøger haveblogs,engelske havemagasiner,plantesalg og You Tube hvor jeg ser haverelaterede film.
Jeg finder havebøger på hylderne,men kan ikke holde koncentrationen.I TV er der intet,som kan fange min interesse lige med undtagelse af en udsendelse fra den nye årstidshave på Fredensborg slot.
Det er bestemt ikke fordi jeg ikke har andet at give mig til.Jeg burde pynte lidt op,da vi som bekendt har 1/12 lige straks.Lidt rengøring er der jo også altid behov for!
Idag fandt jeg noget udendørs belysning frem og anbragte noget i forhaven og noget i baghaven.Det ser hyggeligt ud og gør underværker i en mørk tid.
Julepyntning og fremstilling af dekorationer m.m. er ikke min stærke side.Jeg er meget imponeret over alle de flotte og kreative ting som mange bloggere sysler med.
Men der er lys forude!-Om ca. tre uger går vi mod lysere tider!


Kommentarer

marie sagde…
Jeg kan næsten fornemme din rastløshed gennem skærmen - har også en snert af den. Hvordan har du det med nattearbejde? Jeg prøvede det som studerende i Århus, hvor jeg havde et sommerferiejob på det lokale bryggeri, og jeg syntes det var en pinsel.
Lises have sagde…
Det er efter eget ønske jeg arbejder i nattevagt.Jeg har ikke to eller tre vagttyper som andre sygeplejersker i afdelingen og ren nattevagt tror jeg er "sundere"!Desuden er jeg B-menneske!
Var det bryggeriet Ceres du arbejdede på?
Høneballehaven sagde…
Jeg genkender det du skriver, jeg får heller ikke lavet ret meget af det, jeg mener, jeg skal i gang med nu, nemlig at pynte op. Jeg kan bedre forholde mig til havearbejde, men i dag har det været for surt at gå derude. Så nettet blev min ven. Men jeg nyder nu også at have tid til at råhygge herinde.
marie sagde…
Ja, det var nemlig Ceres - jeg boede på kollegiet i Universitetsparken, så der var heldigvis kun 5 minutters cykeltur hjem til sengen om morgenen. Du har uden tvivl ret i, at den samme vagttype er noget sundere end skiftende vagttyper.
Hetty van Baalen sagde…
Dear Lise, thank you for your kind comments. I sometimes put an old CD in my machine and watch a garden in England. To see so many flowers is good for the soul. We have to wait for a few months, but the days will be longer soon. Groetjes,
hetty

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!