Oprydning i vinterhaven!

Igennem længere tid har jeg kun anbragt ting og sager i vinterhaven og tænkt at jeg senere kunne rydde op.Jeg prioriterede at haven "skulle lukkes" og drivhuset skulle "klargøres" inden vinter.
Og så blev det vinter!
Idag har det været fint vejr,-solen har været fremme.Det har været koldt,men dejligt at være i vinterhaven for at rydde op.
Jeg har to oliventræer,som begge har båret oliven.Dem plukkede jeg idag,men ikke fordi jeg skal bruge dem.Jeg ved heller ikke hvordan de skal tilberedes.Mit appelsintræ smed jeg ud,da det har haft/havde skjoldlus og flere gange havde jeg forsøgt at bekæmpe dem.
Jeg blev ikke helt færdig med oprydningen,som også indebærer tømning af nogle lerkrukker,men fortsætter i morgen.Da vil jeg også sætte løg i krukker.
For et par dage siden fik jeg foræret en plante af en kollega.Den var blevet så stor at hun ikke havde plads til at vinteropbevare den.

Kommentarer

merrymad Thomsen sagde…
Hej :)

Det lyder som en rigtig hyggelig dag... jeg havde også en citrus med skjoldlus engang.. den kom i sæbebad hver dag i fjorten dage... det var et værre arbejde, men lusene gik væk til sidst... man skal virkeligt være glad for en plante før det er arbejdet værd.

Smuk ny plante du har fået :)
Kh
Marianne
marie sagde…
Skjoldlus har vi oplevet på et ferskentræ i drivhuset et år. De dannede nærmest et tæt lag rundt på stamme og grene. Jeg kan ikke huske, hvordan vi slap af med dem, men husker, at det var et stort arbejde.

Populære indlæg fra denne blog

Den frodige del af haven!

Høsttid i køkkenhaven!

Haverelaterede sysler i vinterferien!