Afsnit og opgaver i haven.

fredag, november 30, 2012

Snevejr!

I morges var jorden dækket af sne og træer og buske stod med snepudrede grene.
Det er utroligt smukt og "dækker" over det ukrudt man ikke nåede at fjerne.Man må sige at det passer  godt,da julemåneden starter imorgen.
De mange inspirerende blogindlæg er sammen med julevejret med til at få julestemningen til at indfinde sig.Jeg har endnu ikke lavet adventskrans,(det gør jeg aldrig), men der er flere udførlige og kreative eksemplarer jeg evt. kan kopiere.Materialerne har jeg i stort omfang i haven.
Billederne er fra haven idag.




Jeg ønsker alle en rigtig god weekend.

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hold da op, I har fået meget sne i dag, vi fik ikke så meget, men det gør ikke noget. Smukke billeder sne pynter så længe, det er nyt.
Hilsen Lisbeth

Anette Krogh Pedersen sagde ...

Neeej hvor er det smukt Lise. Det er med at nyde det så længe det er så fint. Sne kan jo også være grimt når det bliver beskidt og tør. Her har vi endnu ikke fået sne, men det kommer nok. Det er da helt fantastisk så smukt dit lysthus i jern er.
KH. Anette fra "Fru Pedersens have"

Bente sagde ...

Nej hvor ser det fint ud.....og jeg der var i Aalborg i onsdags, der var ikke et gram sne den dag!
Nej det ser vel nok hyggeligt ud med snebilleder.

Staudefeen sagde ...

Ja, det ser da fantastisk smukt ud. Men det overrasker mig, at I i Nordjylland allerede fik sne i fredags (?) Og megen endda!

Kh. Marlene

Staudefeen sagde ...

Ja, det ser da fantastisk smukt ud. Men det overrasker mig, at I i Nordjylland allerede fik sne i fredags (?) Og megen endda!

Kh. Marlene

Et ganske særligt år!-2020